söndag 12 april 2015

Helt otroligt - del 2.

Kommer ni ihåg det här märkliga sammanträffandet? Nu har något liknande hänt igen! Jag tittade in på Halmoxens blogg häromdagen och gissa om jag hajade till när jag såg den här bilden, med ett par tygrester som hon hittat på loppis.


För vem tror ni det är som lämnat in den där påsen med tygbitar till loppis? Jo, jag!
I det här fallet finns det förvisso en liten koppling, eftersom Halmoxen och jag redan konstaterat att vi är från någorlunda samma trakter och att hennes syster och jag faktiskt var klasskamrater på gymnasiet, men ett roligt - och smått otroligt! -sammanträffande är det ju onekligen. Det ska bli spännande att se hur mina tygrester tar sig ut i hennes lapptäcke så småningom!

2 kommentarer:

  1. It's a small world, onekligen. Riktigt roligt (och lite underligt) att det slumpade sig så, vad är oddsen för det, tro? Tygerna kommer i alla fall att passa bra in i det pågående täcket; det är jag säker på.

    SvaraRadera
  2. Haha åh! Kanske borde en börja med någon slags materialbloggutbyte istället för att släpa till Myrorna. Svåradministrerat såklart men så MAGISKT att få se ens ickefavoriter få nytt liv genom andra!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails