torsdag 23 april 2015

Fort gjort kort.

Jag hittade de origamiglassar, som jag vek i somras, häromdagen. De var med i julimandalan, men sedan dess har de legat och skräpat i hyllan ovanför sybordet.


Nu passade jag på att göra några kort och sätta fast dem på, vilket nog faktiskt var planen redan när jag vek dem. Det är några barnfödelsedagar på gång och lite grattiskort är ju alltid bra att ha att ha på lager.


Eftersom jag har ett litet block med färgade kartongblad i A6-format går det snabbt att fixa kort. Bara att riva ut ett ark och dekorera.


Jag satt framför tv:n och tejpade, klistrade och  "glittrade". Till sist skrev och ritade jag lite med Posca-pennor och så var det klart!


2 kommentarer:

  1. Snygga kort! De blir ju hur fina som helst att ge bort, särskilt till barn. Själv har jag gett upp origami för länge sedan efter x antal misslyckade försök. De här glassarna tror jag dock att jag kanske hade klarat. Posca-pennor... ser mer och mer av dessa på bloggar. Kanske något man måste fördjupa sig lite i.

    SvaraRadera
  2. Åh, finns det någon bra beskrivning på hur man viker glassarna? Har mest vikt typ tranor och en och annan pappersmugg, men glassarna var ju underbara!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails