måndag 6 januari 2014

Hemma-spa.

Det nya året är snart en vecka gammalt redan. Hög tid att blogga lite julklappar, alltså. Först ut blir denna spa-korg som min svägerska fick. Alla produkter i korgen är hemgjorda och till största delen ekologiska. Sockerskrubben gjorde jag tillsammans med ett par vänner några veckor innan jul, enligt recept från Tant Ninette. Även body butter-receptet kommer från hennes blogg. Deodoranten gjorde jag efter mitt vanliga recept som jag bloggat om tidigare och bivaxsalvan googlade jag fram recept på, men kommer tyvärr inte ihåg vilket jag använde mig av.


Även korgen gjorde jag själv av en denimstuv som jag hade i tygskåpet. Jag använde en beskrivning på en origamiskål som jag hittade hos bloggen Mormorsglamour. Eftersom tyget inte håller formen på samma sätt som vikt papper förstärkte jag med lite textillim här och där.

9 kommentarer:

  1. Vilken lyxig julklapp att få! Jag är helt kär i min kokosolja-bikarbonat-potatismjöl-deo, och byter aldrig till nåt annat igen!
    Har du återanvänt burkarna? de ser så enhetliga ut :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, de är köpta från samma ställe som en del av ingredienserna, nämligen hemgjord.se. Visst hade jag kunnat använda befintliga tomma burkar, men det ser onekligen lite lyxigare ut med enhetliga burkar och så tycker jag att de här i brunt glas är så snygga. Hon får se till att återanvända dem sedan - kanske lämna in dem för påfyllning? :)

      Radera
    2. Åh, får jag det? Lämna in för påfyllning alltså? :):)

      Radera
    3. Kan du väl få... Jag har ju lite ingredienser kvar. :)

      Radera
  2. Vilken fin present! Den hade man gärna fått!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin present! Nu ska jag kolla in dina länkar.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails