måndag 4 juni 2012

Tvåårspresent till lilla A.

Igår var det två år sedan min brorsdotter lilla A föddes. Det känns otroligt att hon redan är två år, samtidigt som det känns som att hon alltid har funnits. Denna lilla människa som älskar hallon och katter och smoothie. Som kommer med Sju sorters kakor och vill att man ska läsa högt ur den. Som aldrig vill gå hem från lekparken och som säger "jag kan allting själv" med ett självförtroende som jag hoppas aldrig ska svika henne.
I paketet från faster måste det såklart vara något hemgjort och därför satsade jag på ärtpåsar. Ett helt dussin blev det, i olika tyger och med piff i form av band, tygblommor och virkade rundlar. Bara andrahandsmaterial, som vanligt. Påsarna är ungefär 10x10 cm. Eftersom jag hade lite otur när jag tänkte blev de inte kvadratiska som det var meningen, men det gör ju faktiskt inte ett dugg.
Eftersom A gillar att stoppa saker i väskor och bära omkring på dem, sydde jag även en förvaringspåse till ärtpåsarna. Kanske kan det uppmuntra till städning också? Påsen sydde jag av ett gammalt överkast. Snodden är skärpet från en loppisklänning.

16 kommentarer:

 1. Åh vilka karameller! Ärtpåsar är toppen.

  SvaraRadera
 2. Yay!! Du har tagit bort spamkontrollen! : D

  SvaraRadera
 3. Ärtpåsar är en så överlägset bra present! Och verkligen smart att sätta på lite roliga band och grejer att pilla med!

  SvaraRadera
 4. SNyggt och smart! Otur när du tänkte, det var skönt skrivet! =)

  SvaraRadera
 5. Väldigt fina! Ärtpåsar är bästa presenten till små barn!

  SvaraRadera
 6. Härliga och glada ärtpåsar! Nästan så att jag vill sy några liknande till minstingarna på jobbet! Vilken bra upplevelseordskattkista de skulle vara!

  SvaraRadera
 7. Så mycket kärlek i inlägget! Fint på alla sätt och vis. :)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar present! Och jag tycker så mycket om formuleringen "jag hade otur när jag tänkte". Den skulle göra sig bra som broderi!

  SvaraRadera
 9. Min unge har bästa fastern! <3

  SvaraRadera
 10. Helt underbara!! <3

  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 11. Vilken fin present - supersöta ärtpåsar!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails