torsdag 28 juni 2012

Den fula blomkrukan...

... är ett av temana i juniutmaningen hos HH JaJa. Nu sticker jag ut hakan och påstår att jag nog har de fulaste blomkrukorna, nämligen dessa plasthinkar! De står på min balkong och innehåller tomatplantor. Till deras försvar ska sägas att de är återbrukade. De kommer nämligen från ett storkök och har innehållit köttbuljongpulver.


Notera särskilt klisterresterna från etiketterna, som trots många timmars vattenbad, maskindisk och en omgång med kemiskt ren bensin fortfarande sitter lika envist fast. Stylish! Dessutom satt det etiketter på båda sidor, så det går inte att vända in dem mot väggen heller.
Nåväl, tomaterna verkar lyckligtvis inte vara så ytliga av sig utan växer snällt, blommar och man kan till och med börja skymta små tomater!
 

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Haha, eller hur? Bifftomat i kvadrat liksom! Dessutom heter en av tomatsorterna Bloody Butcher. :)

   Radera
 2. Hahaha!! Ja, dom där var verkligen inte vackra... men det ser ut att bli fina smarriga tomater i dom i alla fall. :-)

  SvaraRadera
 3. Det mesta brukar gå att fixa till! Varför inte klä in burkarna med ett fint tyg eller papper, ex. tapet. Men det är klart, det kräver att det inte regnar på burkarna.
  Jaja, de är bra som de är!

  SvaraRadera
 4. Du får gärna påminna mig imorgon så du får tillbaka krukan du lånade ut till mig för x antal månader sedan... har du en straffavgift precis som biblioteket eller?
  /Sara

  SvaraRadera
 5. Jag är lite böjd att hålla med om snygghetsgraden på "krukorna" men å andra sidan gillar jag återbruket.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Tyg tål att bli blött, varför inte snöra fast en tygbit runt hinkarna? Eller bara virka en plastkruka att ställa hinken i? :)
  Annars tycker jag att återbruket är rent självklart! Har själv liknande hinkar till mina tomater. :D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails