fredag 15 juni 2012

Köpenhamnsköpen.

Jag har ju nästan glömt att jag tänkt visa vad jag shoppade i Köpenhamn. Förutom saker som gick att äta köpte jag mest pysselmaterial. Här färgglada runda pärlor från Søstrene Grene och blom- och kattpärlor från Husflid.
På Husflid köpte jag också mönstrat crepepapper och "harmonikapapir" i rött-vitt och gult-lila, och så lite band. 
Tiger köpte jag origamipapper och fina kort, plus lite annat smått och gott som inte kom med på bild, såsom kattservetter som lilla A fick att ha på sitt tvåårskalas, kylskåpsmagneter och en burk.

7 kommentarer:

 1. Vilka fantastiskt bra inköp, jag gillar verkligen de fina origami- och crepepapperna. Det är ju nästan så man blir sugen på att åka till Köpenhamn för att gå i samma affärer som du ;-)

  SvaraRadera
 2. Åhh vilka tokfina saker du köpt..önskar så att jag fick möjlighet att fara över till Köpenhamn nån gång..drömma kan man i alla fall.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Åh, vad mycket fint, vill också åka till Köpenhamn

  SvaraRadera
 4. bra tips på butiker! jag borde åka till Köpenhamn snart, det var år och dar sen jag var där sist... något annat du rekommenderar? matställen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Stället där vi åt brunchbuffé! Apropos heter det, ska kolla upp adressen så kan jag skicka den till dig på fb senare.

   Radera
 5. Det är dragspelspapperet var ju superhäftigt. Undrar om man kan hitta sånt i Sthlm någonstans?
  Jag var i Kbh i november och köpte också några av de korten på Tiger.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails