tisdag 26 juni 2012

Band får nytt bo.

Ett ständigt pågående projekt som jag har är ju att bringa ordning bland allt pysselmaterial som dräller här hemma (och som bara blir mer och mer känns det som...) Nu har jag gjort en uppryckning bland mina band. Från att ha legat i trassel i diverse plastpåsar har nu flertalet av dem blivit upplindade på kartongspolar (tillklippta av förpackningarna till plattorna som jag köpte till balkonggolvet). Och så klädde jag en skokartong med grön tapet till förvaring, eftersom den röda som jag fixat tidigare inte rymde alla banden. Notera mönsterpassningen, som faktiskt uppkom helt av sig själv, men som nog inte kunde ha blivit mer lyckad hur mycket jag än ansträngt mig!

Skönt med lite ordning! Nu måste jag bara röja i skåpet där lådorna ska stå, så att de får plats där...

10 kommentarer:

 1. Så fina askar du gjort till dina band.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vilka skattgömmor! Jättefina lådor med ännu finare innehåll! Jag hade älskat att få plocka med de där banden när jag var liten. Älskade mammas knappburk och har ännu inte förlåtit henne för att hon slängde den gröna plastburken och hällde ner alla knappar i någon kackig moppehurts från IKEA...

  SvaraRadera
 3. Åh, jag vill vara med någon kväll och ordna med dig. Har du inte lite kvar att göra? så kan jag komma på en kopp te och hjälpa dig.. Eller tar jag med lite skokartonger och papper/tapeter, kan vi klä lådor tillsammans? =))
  Utställningsdate snart iaf!?

  SvaraRadera
 4. Oväntad mönsterpassning är en jättekul överraskning! Och så ser det ju så proffsigt ut... :)

  SvaraRadera
 5. Imponerad av ordningen och översikten du får över banden nu /en som fortfarande har banden huller om buller i påsar...

  SvaraRadera
 6. Åh! tänk om man lyckades att få sån ordning i pysselskåpet någon dag :) och mönsterpassningen var ju helt grym!
  det är klart att man ska göra en skål av lp-skivan och en av lp fodralet, mer återvinning än så blir det inte :)
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 7. Mycket stiligt! Visst är det märkligt det där att pysselmaterialet på något vis verkar föröka sig i volym? Jag har också haft en period av röjande och organiserande vilket har resulterat i något lägre frekvens av pysslande. Nu känner jag att det får vara färdigsorterat, nu är det dags att skapa!! :)

  SvaraRadera
 8. vilka fina lådor! typiskt sånt som jag verkligen vill ha och göra själv men aldrig skulle ta mig tid till. och om jag väl skulle det hade det aldrig blivit sådär snyggt.

  SvaraRadera
 9. Ordning är gott att ha och din blev fin som snus! Härlig tapetbox!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails