lördag 3 september 2011

Inflyttningspresent.

I torsdags hade Sara bjudit in till inflyttningsfest i sin lilla bostad, som nu börjar bli färdig. Det var länge sedan alla vi som varit med i studiecirkeln träffats samtidigt, så det var himla roligt att ses allihop igen och vi hade en jättetrevlig kväll med discobelysning, ekologiskt vin, vegetariska snittar samt lite annat tilltugg och många glada skratt.
Jag hade med mig en väggförvaring med grytlappsfickor som inflyttningspresent. Tyckte att det kunde vara lämpligt med vägghängd förvaring i det lilla hemmet.

Jag använde en kökshandduk med ränder i flera olika färger och valde grytlappar utifrån färgerna på handduken. För att den inte ska säcka ihop när man stoppar saker i fickorna sydde jag en kanal i överkanten och satte i en rundstav. Hanken som redan satt på handduken blev upphängningsögla. Häpp!

Uppdatering: Eftersom flera av er kommenterat att det är en sådan bra idé, kanske det är på sin plats att nämna att jag inte kommit på den själv, utan hittat förlagan i boken Textilt återbruk av Malin Lindström. Rätt ska vara rätt!

Uppdatering 2: Jennie har lagt upp några bilder från själva inflyttningsfesten på sin blogg, om det är någon som är nyfiken på hur vi hade det.

9 kommentarer:

 1. Smart och trevlig present.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Men vilket listigt återbruk! Perfekt för kvitton, recept, gummiband och annat man annars aldrig hittar! :D

  - Mira

  SvaraRadera
 3. Fint! Gissar att du hade hamstrat alla delar i dina gömmor..:)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig och personlig present! Vilken fantasi du har att kläcka en sån här idé! Resultaet blev urläckert :-)

  SvaraRadera
 5. Jag håller på och gör en sådan nu, trots att det är mitt i natten och jag borde verkligen sova... älskar ide´n!
  Tack för att du delar med dig av den!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken bra idé! Sån måste jag gör när jag får lite mer plats :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails