onsdag 8 oktober 2014

På ugglejakt i Köpenhamn.

Några dagar innan jag skulle åka till Köpenhamn råkade jag läsa det här inlägget hos Jessica Andersdotter. Insåg att jag nog behövde leta upp den där uggledörren live. Efter en stund av frenetiskt sökande på Google och Pinterest lyckades jag hitta originalbilden, där det i en kommentar stod var dörren fanns.
Framåt kvällen förra söndagen tog jag så bussen till stadsdelen Hellerup där jag ganska snabbt lyckades lokalisera dörren. Det visade sig vara ett bostadshus, så jag kände mig lite fräck när jag stod och fotograferade deras entré. Undrar hur ofta de som bor där tittar ut och ser folk stå och betrakta eller fota dörren?


Kanske är man lite knäpp om man tar bussen genom halva stan för att leta upp en dörr som man sett på nätet? Nåja, det var i alla fall ett roligt litet äventyr och utan modern teknik (sociala medier, google maps...) hade det aldrig lyckats.

4 kommentarer:

  1. Så himla ljuvlig dörr! Dörrar borde va mer sådär, lite roliga och inte så trista. Vår dörr är i alla fall blå ;-) alltid nåt!

    SvaraRadera
  2. Rolig dörr. Själv hade jag nog nöjt mig med att se den på bild men gillar din beslutsamhet! Tack för tips om anti halkskydd på sockar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails