onsdag 3 september 2014

Glassigt.

Ni kanske kommer ihåg vattenmelonen som jag virkade på semestern? När jag var klar med den fortsatte jag ju att virka på en glasstrut. Den blev också klar ganska fort, men har inte funnit sin väg till bloggen. Förrän nu.


Freestylad, som det mesta jag virkar (det låter ju som att jag är värsta virtuosen, men anledningen till att jag oftast virkar på fri hand är helt enkelt att jag inte är särskilt bra på att följa virkbeskrivningar), i lämpliga våffel- och glassfärger. Stoppade den gjorde jag efterhand och när den var klar broderade jag lite strössel på toppen. I stort sett allt garn är från loppis, utom ett par av färgerna som jag använde till strösslet.


Här syns också vattenmelonklyftan i färdigt och stoppat skick. Även den virkades ju på fri hand och av stash- och loppisgarn. Är lite extra nöjd med att skalet skiftar i grönt och gult, lite sådär som vattenmelonskal ju brukar göra.


Efter melonen och glassen hade jag tydligen fått nog av det söta och läskande, för sedan började jag virka på en prickig korv-macka istället. Den är dock inte färdig än, så den får jag kanske anledning att återkomma till.

2 kommentarer:

  1. Du har ju en hel måltid snart!

    SvaraRadera
  2. Fina! Prickig korvmacka låter spännande!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails