onsdag 2 oktober 2013

Horror vacui i Falköping.

När jag såg den här bostadsannonsen delad på facebook tänkte jag att det måste vara ett pr-trick (i stil med den där annonsen för en superflashig lägenhet med kokosnötter i handfatet och ananas i trappan ni vet, som också cirkulerade på sociala medier för något år sedan). Så verkar dock inte vara fallet.
Uppiggande med ett allt annat än "ljust och fräscht" och stylat hem i en bostadsannons för en gångs skull, men hur mycket jag än gillar loppis och prylar så får jag lite lätt ångest av bilderna. Känslan av att det skulle kunna vara jag om jag hade ett helt hus att gå lös på går inte riktigt att skaka av sig. För att inte tala om hur extremt jobbigt det skulle vara att städa... Icke desto mindre så är det kul med folk som odlar sin stil och inte raderar ut den p g a vad mäklaren säger!


Och när vi nu ändå är inne på temat personlig inredning och more is more; ni som är medlemmar i Hyresgästföreningen och får tidningen Hem & Hyra, ni har väl inte missat reportaget i senaste numret om kvinnan som klätt in nästan allt i sin lägenhet i leopardmönster?

10 kommentarer:

 1. Men det här måste ju vara skämt!? Vem klipper ut pizzaloggan på kartongen och sätter upp i köket? Fast fina godbitar fanns det också:)
  Leopdarkvinnans lägenhet var verkligen helt galen, men så otroligt befriande med personliga (på riktigt) inredningsreportage!

  SvaraRadera
 2. såg den där annonsen på facebook och den är på nåt sätt fascinerande! ett ställe man gärna skulle besöka (men kanske inte bo i själv) Jag gillar det där galna på nåt sätt!

  SvaraRadera
 3. Oj, jag blir lite stressad av mångfalden fast jag absolut inte är någon pedant. Men skönt att titta på när jag tycker att jag har många prylar hemma, det kanske är någon av ägarna som inte vill sälja, som har pimpat upp det lite extra:)/Ninni

  SvaraRadera
 4. Oj, jag blir lite stressad av mångfalden fast jag absolut inte är någon pedant. Men skönt att titta på när jag tycker att jag har många prylar hemma, det kanske är någon av ägarna som inte vill sälja, som har pimpat upp det lite extra:)/Ninni

  SvaraRadera
 5. Coolt att se. Hade gärna gått på sightseeing där. Helst inte bott. Lär bli jobbigt att flytta.

  SvaraRadera
 6. Nog för att jag har saker.... (Fast mest böcker och hobby då)
  Skulle inte vilja bo så eller städa där, men jag blir alldeles väldigt glad av att se det! Nutidens säljannonser för bostäder är ju så trista att åtminstone jag tappar intresset totalt! (Ska inte köpa iofs :D )
  Leopardhemmet såg jag.... Inte heller något för mig, men håller med om det härliga i det personliga. Att det åtminstone ibland bevisas att alla faktiskt inte har samma smak.

  SvaraRadera
 7. hahah det er bare helt fantastisk!! Takk som deler!

  SvaraRadera
 8. Som att titta på en bild ur någon av Sven Nordqvists böcker! Man hittar nya saker hela tiden.

  SvaraRadera
 9. asså jag bara ÄLSKAR DET! (vill dock inte städa där ;) det allra hetaste inom interiör- trender just nu kan sammanfattas "clutter up" vilket betyder stöka ner fast med andra ord, göra det otroligt personligt och hemtrvligt...pretty far from ljust och fräscht.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails