fredag 19 april 2013

Paketkort.

Jag håller på att återbruka ett loppat memoryspel med fina bilder, i lite olika små projekt. Här har några brickor blivit små kort att fästa på paket eller blombuketter. Det finns färdiga runda klistermärken med hål att köpa, men jag använde håltången och gjorde hål i de runda klistermärken som jag redan hade. Sedan klistrade jag dem i hörnen på memorybilderna och gjorde ytterligare ett, något mindre, hål i själva bilden också. Klart!

14 kommentarer:

 1. Smart!
  Jag har ett antal årgångar av KFUM-kalenderns månadsbilder sparade. isärklippta. De är ju lite större men skulle väl fungera bra ändå. Bara att limma ett vitt papper bakpå, att skriva på.
  Tack för tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilken bra idé! Det är ju jättefina bilder, och så kan man använda rätt månadsbild till födelsedagsbarn om man vill.

   Radera
 2. Men, det är ju mitt memeory! Mitt barndoms memory. Jag kan alla bilder och har alltid älskat den blå/lila blomman. Oj, vad jag åker tillbaka i tiden, till typ 1975...

  SvaraRadera
 3. Himla fint, ett sånt kort skulle jag bli glad av att få. Precis som Madde känner jag igen några av korten från när jag var liten (fast jag inte ens var påtänkt 1975)

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅHHH!!! Vilken nostalgichock - det memoryspelet brukar vi spela hos farmor. Det är så himla fina bilder! :D

  SvaraRadera
 5. Supersnygga! Man skulle ha en håltång! Och ett fint gammalt memory...

  SvaraRadera
 6. Bra tips! Ha en skön helg! Yvonne

  SvaraRadera
 7. Supersöta! Jag älskar dessa gamla memory spel.. <3

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att det är flera av er som har en relation till just det här memoryt! Jag har ett till som nästan måste vara från samma tid, flera av bilderna är lika eller nästan lika i båda lådorna. Det finns massor av par i båda, så man kan både spara en del par för att kunna spela och göra roliga saker av resten, perfekt!

  SvaraRadera
 9. Det där memoryt är SÅ makalöst fint! Har nyligen använt kaninen i ett eget projekt.

  SvaraRadera
 10. Vilket superbra idé! Den kommer jag nog att sno någon gång... Korten blev ju jättefina!

  SvaraRadera
 11. Nämen åh, så jättefint. Vi har det memoryspelet på landet, har spelat det tusentals gånger genom åren. :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails