måndag 18 februari 2013

En dålig bloggares avbön.

Jag har inte gått upp i rök, ej heller slutat blogga, men jag behövde visst en paus. Det har varit fullt upp med olika saker de senaste veckorna. En del bra, en del dåligt. Ni vet, livet liksom. Jag har knappt haft någon pysseltid och än mindre hunnit fota något eftersom det som bekant är för mörkt i stort sett alla de timmar på dygnet som jag är hemma. Det är i alla fall skojigt att se på statistiken att det fortsätter titta in folk även under pauser.

Här ovan ser ni ett litet collage av mobilbilder som visar en del av vad jag haft för mig sedan senast. Vi hade en väldigt trevlig jobbfest för att fira av en arbetskamrat som gått i pension. Jag ansvarade för bordsdekorationerna och körde tanttema med små virkade dukar och kaffekoppsljus. Förutom det hade jag lånat ihop ett antal udda glasvaser som alla fick en rosa tulpan och lite blåbärsris i sig. Några dagar senare fyllde en annan arbetskamrat 50 år och vi pyntade hennes rum i smyg kvällen innan, med pompoms som jag hade tillverkat, ballonger och serpentiner.
På fettisdagen var jag på semmelfestival på trevliga café Skyttepaviljongen och tryckte i mig minisemlor med olika fyllning så det stod härliga till. Sist men inte minst var det den årliga kompishelgen i Göteborg nu i helgen och vi hann, förutom en massa god mat, fika, öl och affärstittande, med ett besök på Världskulturmuseet och fotoutställningen A day in the world. I museets café fanns det några väggar gjorda av sådana här små gubbar och gummor i regnbågens alla färger. Coolt.

6 kommentarer:

 1. Åh,

  dig hade man verkligen velat vara arbetskamrat med. Vilka fina dekorationer!

  Hälsningar
  Helén
  Ganef

  SvaraRadera
 2. Tur att man hinner fota även under hektiska perioder. Du tycks ha haft det skoj trots allt!

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder på vad du har hållit på med! fortsätt leva livet du bara!

  SvaraRadera
 4. Om det hade varit tvärt om så att du bara hade börjat leva i bloggen och inte i verkligheten, ja då hade jag blivit orolig på riktigt.

  Den där lilla gröna kaffekoppen bredvid semlorna alltså, den var ruskigt fin.

  SvaraRadera
 5. Vet precis hur svårt det ibland känns att hinna med...nu lyckas jag ju klämma ur mig något blogginlägg i princip varje dag för det, men det är väl för att det liksom är endel av min arbetsdag...annars hade jag inte hunnit.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails