lördag 29 november 2014

Klappat och klart.

Eller ja, det var väl en smärre överdrift, men två julklappar är åtminstone färdiga. Och eftersom mottagarna, mina brorsbarn, inte brukar hänga på internet, så går det bra att visa fram dem redan nu. Lilla A och Frallan ska få två lampor till sitt gemensamma rum.


Jag hittade två i stort sett likadana, men olika höga, lampfötter på min stamloppis. På samma ställe fanns också några påsar med plastdjur, vilda och tama blandat hejvilt. Några dinosaurier slank också med. Jag limmade fast djuren på lampfötterna och spraymålade alltsammans. Först ett lager plastgrund och sedan en ljusgrön nyans som heter Pepperoni Mild.


Ett tag funderade jag på att inte måla dem, men såhär i efterhand känner jag mig ändå rätt nöjd med beslutet att göra det.


Jag hade först en tanke om att göra (eller pimpa) lampskärmar själv, men sedan kom jag på att jag redan hade två sjuttotalsblommiga hemma och tyckte att de passade väldigt bra färgmässigt, så då fick det bli dem.Den här idén till lampa har jag inte kommit på själv, utan sett någonstans på nätet. Hoppas att Lilla A och Frallan ska gilla dem lika mycket som jag gör!

8 kommentarer:

 1. Så otroligt häftiga! Jag börjar genast fundera på var sonens gamla plastdjur finns någonstans. =)
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Väldigt snygga! Jag gillade verkligen enhetsmålningen på djuren, passade finfint till den brokiga skaran och de fantastiska lampskärmarna!

  SvaraRadera
 3. Asså hallå! Bästa lamporna ju! Lampskärmarna ser ut som trädkronor så det blir lite djungligt :)

  SvaraRadera
 4. Så fina!! Vilken fin färg dessutom!! Gillarem!

  SvaraRadera
 5. Kul! Har länge tänkt göra sådana. Samlar djur men kommer inte till skott. De gillas säkert av syskonbarnen!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails