måndag 11 januari 2010

Rund och röd.

Häromdagen var jag på Indiska för att köpa en förvaringskorg till hallen. Där hittade jag den här fina kudden, som var tillfälligt nedsatt i pris och som jag inte kunde låta bli att köpa. Den ingår i deras "remake and recycle"-sortiment och är sydd av spillbitar från klädproduktion. Det fanns även en grön och en brun variant, så jag hamnade i lite beslutsvånda, men det blev den röda kudden. (Maria Westerberg som formgivit kudden hade antagligen mig i åtanke då hon valde färger.) Jag gillar utförandet och tänkte kanske försöka sy nåt liknande framöver.
  

  
Idag hade jag vägarna förbi Biltema och passade då på att köpa såna här, som alla andra stickbloggare också har. Jag har tänkt skaffa såna länge, och nu var ett bra tillfälle, eftersom jag tror att de kan vara bra att ha när bröllopssjalen så småningom ska blockas. Just nu ligger den dock i träda medan jag väntar på leverans av mer garn. Under tiden virkar jag på vante nummer två.

Jo, och så spenderade jag ju gårdagen med att sy av påsarna som jag visade härom dagen! Så snart som dagsljus och ledig tid sammanfaller, ska jag visa er resultatet. Mycket, mycket nöjd är jag i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Åh, jag har också en sådandär kudde!
    Jag köpte den för ganska länge sedan (då våndades jag över om jag skulle ha en brun eller en röd) och nu såg jag att de även hade kommit in i grönt! Gah! Jag måste ha en grön också ;)
    Så himla fina kuddar! :D

    SvaraRadera
  2. Vi verkar ha samma smak du och jag. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails