måndag 7 december 2009

Dagen idag.

Idag är dagen då jag postat julpynten till mina fellow pysslers i Mönsterarkivets julpyntsbyte. Vissa andra är visst också på gång med sina pynt. Spännande! Imorgon kommer förhoppningsvis breven fram, så då tänkte jag visa upp vad jag pysslat ihop.
 
Idag är också dagen då jag, en dryg vecka efter övriga riket, fått upp mina adventsstjärnor! För att fira denna lyckliga tilldragelse, bjuder jag på en bild från mitt vardagsrum, anno januari 2008, med tåsockor som jag stickat under julen 2007. Mönstret är baserat på detta från Knitty, fast jag har rationaliserat bort knappslån på hälsenan och lite andra onödiga detaljer. Garnet är Fabel.
 

6 kommentarer:

 1. Schysta sockor - och bättre sent än aldrig när det gäller adventsstjärnorna! (det är ju ändå en hel månad kvar till tjugondagknut så det finns ju gott om tid att njuta av det juliga!)

  Ska bli spännande att se vad som kommer att dyka upp i bredvlådan de närmaste dagaran...

  SvaraRadera
 2. Snöflingan kom i posten idag - så skir och fin hänger den nu i köksfönstret! Tack!

  SvaraRadera
 3. metamorphosis (igen)8 december 2009 17:31

  Just ja, så roligt att du skickade med teknikbeskrivning också! Det där är en sån sak som jag läst om men aldrig vare sig testat eller sett ett resultat av "live" sas!

  (ursäkta kommentarsbombningen...)

  SvaraRadera
 4. Ingen fara, det är ju bara trevligt med kommentarer! :)
  Jag har haft den där plasten i mitt pysselskåp i säkert ett år utan att komma mig för att testa, även om jag haft idéer. Nu kanske det blir mer av den varan, det var kul! Och roligt att prova nåt nytt.

  SvaraRadera
 5. Tack för den jättefina snöstjärnan som kom igår!
  Verkligen toppenfin.
  Om du gillade det du fick av mig så finns det chans att vinna mer på min blogg.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Förresten är det du som har gjort den fantastiska ljuskronan i ett tidigare inlägg?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails