onsdag 2 september 2015

Color blocking.

Starkt inspirerad av nederländska märket Sloppop, vars grundare jag följer på instagram, har jag sytt en lång mysig tröja, eller om det är en klänning (jag får väl fråga Lilla A vad hon tycker...) till mig själv inför hösten.


I och för sig påbörjade jag framstycket redan i påskas, men sedan strandade det hela och den blev klar först nu. Framstycket är hoppusslat av olika bitar i gult, svart, turkos och mörkgrått och det mörkgrå går också igen på ena axeln. Bakstycket och den andra ärmen är enfärgade.


Mönstret är den gamla vanliga Grace Hoodie av Jenny Hellström, men rejält förlängd och omritad så att den är helt rak.


Ett tag funderade jag på att sätta luva på plagget, men sedan skippade jag det. Planen var att trycka ett enkelt mönster på den gröna delen också, men eftersom jag inte hittar mina textilfärger för tillfället så får det vänta lite. Kanske gör jag det senare, kanske inte. Hur som helst tror jag att det här kommer att bli en höstfavorit!


Alla bilderna i inlägget är tagna av min kompis Anna och som vanligt vet jag inte riktigt vad jag ska göra av mig själv framför kameran, så några knasbilder blir det oftast.

3 kommentarer:

  1. Modern retro.. 80- eller 90-tal?? Har dålig koll, men ultrafantastisk!

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt och härliga bilder!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails