söndag 18 maj 2014

Vad jag gör när jag inte bloggar.

Ja, nu blev det ju ett break igen. Det blir ju så ibland. För att ni inte ska tro att jag legat på latsidan, vill jag visa vad jag ägnat mig åt senaste tiden.
Jag har klätt om fyra stolar, och dessförinnan slipat och målat två av dem.


Jag har målat om mitt kök, vilket jag velat göra hur länge som helst. Ajöken fula 80-/90-talstapet med hål och fläckar, hello ljust och fräscht!


Jag har varit på Ikea - två gånger - och till slut lyckats bestämma mig för en ny bokhylla. Jag har tvättat fönster, manifesterat mot Sverigedemokraterna och gjort ganska många bra loppisfynd, bl a duken ovan.


Vad jag däremot inte gjort är att sy. Bortsett från förrförra helgen, när jag sydde kudden i föregående inlägg, minns jag knappt när jag satt vid en symaskin senast. Dags att ändra på det nu, för i sommar ska jag sälja på Nyfiket i Rättvik, precis som i fjol, så lagret behöver kompletteras lite inför det.

5 kommentarer:

 1. Ögonen fastnade lite extra på fiskkudden och den härliga gumman. Stolarna blev fina också.
  Jag har inte heller hittat tillbaka till min symaskin på allvar. Flyttade hela syrummet och efter det blev det inte detsamma :-(

  SvaraRadera
 2. Härligt med vitt i köket, det är skönt med ljusa väggar i ett rum där man spenderar så mycket tid. Stolarna blev ju superfina. Har du använt häftpistol för att få fast tyget eller spikat med små nitar?

  SvaraRadera
 3. låter som att du har hunnit hur mycket som helst... de där stolarna ser verkligen snygga ut!

  SvaraRadera
 4. Jag ska snart klä om min stol med broderiet så skönt att veta att det inte är allt för krångligt att klä om. Angående plåtboken så tror jag absolut att du kan få inspiration fast du slöjdat i plåt tidigare. Jag tycker själv om att bläddra i Brodera på ylle-boken och inspireras av den fast jag ju broderat mycket.

  SvaraRadera
 5. Så vansinnigt skoj! Mina mattor ska till Nyfiket under sommaren!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails