söndag 10 november 2013

Innanför dörren...

Det är hög tid att plocka upp tråden från det här inlägget, där jag utlovade fler blogginlägg på temat smart förvaring. Den här gången vill jag tipsa om att utnyttja insidan av skåpsdörrarna. Vi börjar i städskåpet, där jag skruvat upp tre påshållare från Ikea på insidan dörren. Bara en av dem används dock till påsar, de andra två rymmer presentpappersrullar. Lite högre upp sitter en stång på vilken jag hängt plastbyttor (även de från Ikea) som jag har lite allt möjligt i. Paketsnören, utbytbara huvuden till diskborsten, några skruvar och lite sådant.


I det röda skåpet i vardagsrummet har jag bl a en del pysselmaterial och nyligen kom jag på att jag kunde hänga galgen med ullbroderigarn på insidan dörren. En liten krok var allt som behövdes.Även på insidan garderobsdörrarna har jag lite förvaring. En plastgrej med fickor, egentligen avsedd att ha bilder i, har blivit bältesförvaring. Garderoben bredvid har en helfigursspegel på insidan av dörren.


Har ni läsare några smarta förvaringstips att dela med er av?

4 kommentarer:

 1. Det där med presentpapper i påshållare gillar jag! Mycket smart :)
  Jag försöker komma på någon smart förvaringslösning jag kan dela med mig av, men det enda jag kommer på är våra lagerhyllor som är byggda av en gammal loftsäng (återbruk) och anpassade till sneda tak, samt höga tak. Ingen quick fix dock... :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är så himla smart att använda baksidan på olika dörrar! Jag har en del såna där överdörren-krokar, och en av dem hänger jag skärp på. Annars har vi inte så mkt dörrar där det får plats förvaring tyvärr...Men du inspirerar mig att försöka hitta fler ställen :-)

  SvaraRadera
 3. Super bra tips. För oss pysselgalna och loppisloppor går det inte att få för mycket förvaring. Själv är jag jätte dålig på dold förvaring trycker mest in saker i skåp och lägger krutet på synlig och rolig förvaring fast jag egentligen är i akut behov av ordning och reda i skåp och lådor. Trevlig helg!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails