söndag 20 januari 2013

Helgmorgon.

Simultanförmåga på en lördagsförmiddag: kaffe, korttillverkning och Melodikrysset.


Kortet är framsidan från utställningskatalogen för någon möbeldesignutbildning (tror jag) som jag sparat på i många år. Plötsligt kom den till användning tillsammans med lite tejp och text från dymon. Jag ser det som bara ytterligare en bekräftelse på att man aldrig ska slänga något potentiellt pysselmaterial!


5 kommentarer:

 1. Aldrig slänga potentiellt pysselmaterial... jag ska påminna min man om det! ;) Fast jag får erkänna att jag har en 3 års regel, inte använt då åker det ut. Oftast till secondhand eller donerat till barnverksamhet beroende på vad det är. Då blir det i alla fall använt!

  SvaraRadera
 2. haha, jag håller med! tänker ibland att man borde slänga sånt som man inte använt på flera år, men det är ju inte alls sällan det blir använt till slut. liksom bara ligger där & väntar på det perfekta ändamålet! när man är sååå tacksam att man sparat just en bit från en katalog eller två decimeter grön ståltråd eller en bit rosa ull. fast flyttmedhjälpare brukar vara av den mindre förstående typen har jag märkt. eftersom vi flyttade en gång om året under 5 år. & släpade med alla pappersremsor, ullbollar & ståltrådsbitar varje gång.

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt! Nån gång ibland slänger jag saker jag samlat på mig (detta gäller inte tyg, tyg är heligt) men banne mig om jag inte ångrar mig veckan efter, nä man skall vara sparsam, speciellt när man hittar så där snygga bilder.

  SvaraRadera
 4. Underbart! Det blir alltid en bekräftelse för sig själv också när man får använda någonting man spart på. Se, nu kunde jag använda detta :) Underbart kort, verkligen :)

  SvaraRadera
 5. Multitasking på hög nivå! (Fast min kille får inte läsa det här inlägget för han sparar på allt... Snart får vi inte plats i vårt nya hus längre...)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails