söndag 23 december 2012

Fjärde advent.

Den fjärde och sista julduken för i år är också formgiven av Kajsa Nordström som ligger bakom Julköping-duken. Den har mönster av snökristaller. Självklart kommer den också från loppis, men jag kommer inte ihåg var jag köpt den.


Hyacinterna planterade jag i år i en plåtburk som jag hittade på loppis någon vecka före första advent. Burken kommer från danska IRA och jag har några liknande redan. Istället för originallocket satt det ett lock med texten VM-kakan 94 på den. Jag kommer faktiskt ihåg de där kakorna, vi hade en sådan burk hemma. Hur som helst åkte locket i soporna, men burken kan man ju använda till planteringar och sådant, tänkte jag.

6 kommentarer:

 1. Roligt att följa dina juldukar!
  Ha nu en riktigt fin jul!

  SvaraRadera
 2. fin! kom nu på att jag inte köpt en enda julblomma. God jul på dig!

  SvaraRadera
 3. Jättefin den också!
  Mina favoriter är nog 2:a och 3:e advent ändå. Särskilt "stadsduken" som ju kan ligga länge som vinterduk:)
  (Nu måste du nog in i min lista... Hittar så många bra och kul idéer här! Som om jag behövde fler... Så jag hoppas du kan tänka dig göra sällskap med en massa hundar, katter och en del handarbetssidor som Fiffel och tråk och Husmorsskolan t.ex :D)

  SvaraRadera
 4. Härlig duk! Friskt, krispigt mönster!! Snyggburk som heter duga också! Hoppas du haft en riktigt god (med betoning på god) jul!

  SvaraRadera
 5. Älskar gamla fina juldukar. Jag har fler än jag kan ha framme. Får ha olika olika år. =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails