lördag 9 juli 2016

Till en pytteliten från en (tydligen) jättegammal.

För en vecka sedan fick jag ett litet kusinbarn. Givetvis tog jag tillfället i akt att sy lite pyttekläder! En body och ett par byxor blev det.Medan jag satt vid symaskinen, gick det plötsligt upp för mig att jag faktiskt brukade sy till den nyblivna pappan, alltså min kusin, när HAN var bebis. Herregud, åldersnojan! Han är inte ens någon exceptionellt ung förälder, han är snart 25 liksom.Båda plaggen är sydda efter mönster ur Ottobre 1/2016. Tygerna till bodyn är från Stoff&Stil och byxtyget är köpt på Rosa Huset. All rekvisita är loppisfynd från leksakslådan här hemma.

8 kommentarer:

 1. Hyperduperfint! Vilka tyger! Och "accessoarerna" går ju inte heller av för hackor liksom :)

  SvaraRadera
 2. Du mate ju ha börjat sy som bebis! ;) Härligt set, gult är så piggt och glatt.

  SvaraRadera
 3. Åh en taxbody, vad gulligt :D Jag tänkte att vi var ungefär samma ålder så blev helt förvirrad om du började sy när du var typ 3 år gammal haha

  SvaraRadera
 4. Haha man är inte äldre än man gör sig har jag hört...jag då som blir farmor i november...herregud! Känner mig inte en dag över 25år ;)

  SvaraRadera
 5. Taxtyget <3 Jag vill också ha en tisha i det!

  SvaraRadera
 6. Fint! Roliga tyger. Vidrigt när åldersnojan griper tag i en. Känner så väl igen det. Men trodde, likt ovanstående, att du var yngre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fyller 37 om några veckor, så jag var förhållandevis ung när jag började sy, men jo, jag sydde några mjukisbyxor och lite sådant till kusinen ifråga när jag var 12-13 år. :)

   Radera