tag:blogger.com,1999:blog-2595628668961569079.post1721884371652979387..comments2023-11-26T21:30:21.187+01:00Comments on Tyg och otyg.: Kvällsfunderingar och produktplaceringar.Tyg och otyghttp://www.blogger.com/profile/04094178786798559956noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2595628668961569079.post-20858252847781437212011-09-16T10:39:00.491+02:002011-09-16T10:39:00.491+02:00Stickningen blev riktigt läcker. Ovanligt fin effe...Stickningen blev riktigt läcker. Ovanligt fin effekt av det flamfärgade garnet. Har bokmärke det för att ta fram när jag ska färga.Ulla-Britthttps://www.blogger.com/profile/04678243454603133742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2595628668961569079.post-42017507633991019002011-09-15T22:25:49.587+02:002011-09-15T22:25:49.587+02:00Tack för era tomat-tips! Det där med att hänga dem...Tack för era tomat-tips! Det där med att hänga dem upp och ner i ett fönster har jag faktiskt hört tidigare, så det kanske jag ska ta och prova.Tyg och otyghttps://www.blogger.com/profile/04094178786798559956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2595628668961569079.post-88147298972583310502011-09-14T17:45:20.040+02:002011-09-14T17:45:20.040+02:00Hej!
Tinas tomat-förslag funkar, jag lovar, men ...Hej! <br /><br />Tinas tomat-förslag funkar, jag lovar, men har man inga fönster att avvara kan man göra soppa på dom (eller sylt, som Madde föreslår). Jag använder detta recept fast byter ut skinkan, som jag inte har någon aning om hur är, med vanlig rökt korv: http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Green-Tomato-Soup-230446 Det blir jättegott.<br /><br />Vilket kul mönster det blir på stickningen av det där garnet! :D<br /><br />- MiraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2595628668961569079.post-62545354733499110642011-09-14T09:52:34.356+02:002011-09-14T09:52:34.356+02:00...om du gillar marmelad så rekommenderar jag grön......om du gillar marmelad så rekommenderar jag grön-tomat-marmelad med ingefära :)(kolla vår kokbok eller nätet för recept)Maddehttps://www.blogger.com/profile/17590617861425116970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2595628668961569079.post-57202283606070366522011-09-14T07:30:30.519+02:002011-09-14T07:30:30.519+02:00Tomaterna!
Fick ett tips för några år sedan som ja...Tomaterna!<br />Fick ett tips för några år sedan som jag nu njuter av varje höst: Plocka inte in tomaterna en och en för att mogna. Klipp istället av hela stammen de sitter på och behåll bladen på. Häng hela kvisten uppochner i ett fönster för att mogna. Det finns visst något i det gröna som gör att tomaterna mognar bättre. Förra året hade jag en hel tomatgardin i mitt köksfönster, tomaterna mognade pö om pö och jag hade egenodlade färska tomater långt in i november!<br />/ Tina JensenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2595628668961569079.post-81526220951087501242011-09-13T22:14:28.961+02:002011-09-13T22:14:28.961+02:00Jag tycker stickningen blev riktigt häftig! Sen nä...Jag tycker stickningen blev riktigt häftig! Sen när det gäller tomaterna så jorå, jag har tagit in helt gröna tomater (såg precis ut som dina!), de mognade fint även om det tog lång tid och blev supergoda!!!Fannyhttps://www.blogger.com/profile/00884979720360070270noreply@blogger.com