tisdag 30 mars 2010

Rosa.

Ytterligare en present, denna gång till ett något äldre födelsedagsbarn (som vi får hoppas inte läser här!) Ännu en gång har jag fått utmana mig själv lite, genom att använda färger som inte alls känns som mina.

lördag 27 mars 2010

Till en ettåring.

Födelsedagspresent till en liten Ylva: röd ekologisk body med applicerad virkad blomma (en likadan duk som till vinterblomman - det var nog minst tio stycken i påsen jag köpte på Myrorna).

onsdag 24 mars 2010

Osynligheter.

Det pysslas och knåpas en del för tillfället, både inne i huvudet och i praktiken. Jag visar inte vad, men det är tänkt att det så småningom ska resultera i gästbloggande nån annanstans. Hav förtröstan! :)

söndag 21 mars 2010

Pyttefötter.

  
 
Varma sockor till en nyföding i bekantskapskretsen. Stickade efter detta mönster, men med kortare skaft och ränder. Garnet är rester från en bebisfilt som jag stickade för några år sen.
  

onsdag 17 mars 2010

Virka runt i ring.

  
Ett enkelt och ganska snabbt sätt att piffa till ett par trötta gamla ringar från H&M.

lördag 13 mars 2010

Vårfärger.

    
 
Gårdagens secondhandfynd. Påslakan och duk som kan förvandlas till nåt annat. Äppelburk som får vara som den är. Grönt, gult, vitt, ljusblått. Växtligt. Vårkänsla.

fredag 5 mars 2010

Festlig fredag.

Idag skiner solen, vilket innebär att snön kanske börjar smälta undan. Det i sin tur innebär att man så småningom kan gå ut och hämta pinnar till såna här festspiror. De är roliga att göra och man kan använda upp lite vad man har att tillgå av tyg, band, pärlor, glitter och glamour. :)
   
 
Just de här gjorde jag till min 30-årsfest i somras, utom den runda, som min mamma gjorde. De stod i den röda vasen som dekoration på buffébordet. Förutom pinnarna använde vi mattrasor, pärlgirlang, värmeljuskoppar och lite knappar. Nu står de i mitt vardagsrum och ser festliga ut istället.

Och den som anser att less is more, kan förstås hålla sig till en mera sansad färgskala. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails